[Eng&Viet] My current base makeup routine #1: Episode 3: Highlight/Quy trình trang điểm lớp nền của tớ #1: Tập 3 – Highlight, Missha M Magic Cushion #21 & Kanebo Freshel CC cream SPF 32 PA++

Đọc cái tiêu đề chắc mọi người ngạc nhiên lắm đúng không? Sao highlighter mà toàn Cushion với CC Cream mà không có mấy cái tên đình đám trong mục này? Sao Dưa Hấu có sở thích kỳ quặc thế? Thôi cứ đọc tiếp xem có gì hay ho thì sao!

Just a glance about the title you must be surprise, aren’t you? Why it’s called highlighter yet all the products are Cushion and CC Cream without famous name of this categories? Why Watermelon has such awkward tendency? Please keep continue for further interesting information!

Thật ra thì thời điểm này, tớ hơi chán chường những loại có nhũ lấp lánh bắt sáng ướt át strobing và quay lại với việc tập trung vào các mảng tối sáng để tạo điểm nhấn cho mặt. Và hai sản phẩm tớ đang rất ưa chuộng hiện nay, đều là sản phẩm trang điểm nền của Châu Á.

Actually at the moment, I am kind of tired up with those glitter sparkling glossy finish, strobing product and tend to focus on the shadow and light as to give more natural dimension to the face. And the two babes are from Asian Brand.

Feb 11, 2017 - FR-53

1. Missha M Magic Cushion

Màu 21 là siêu sáng đối với da tớ. Khi thoa lên da, mặt sẽ trắng bệch búp bê đúng phong cách của Hàn Quốc. Tông màu này là beige pha xám, thoa toàn mặt đảm bảo thành Bạch Tuyết luôn. Và vì sáng như vậy nên không lý gì mà không tận dụng làm highlight cả.

Number 21 is super pale in my face. When applied, the face will be toned up exactly as doll-like porcelain Korean style. This shade is a grayish beige, and I will become Snow White immediately after a swipe. And with that shade it is undeniable a perfect highlight with no shimmer.

Lớp finish là semi-dewy, như thế khá lì so với mặt bằng chung của Cushion Hàn Xẻng rồi, và độ che phủ thì hoàn toàn làm tớ yên tâm tự tin trong những ngày da xấu nhiều mụn chẳng hạn. Tuy nhiên, chất kem thì siêu dính – cả giờ sau khi thoa nó cũng dính được tóc mới sợ. Dù vậy xét cho cùng thì đây cũng là một cushion đáng tiền.

The finish is semi-dewy, which is pretty matte in comparison with other Korean cushion product, and the coverage is great for me to be confident in bad-skin day acne-prone for instance. Yet, the formula is very sticky – after hours it still stick on my hair. However I think the product is considerable within the price range.

2. CC Kanebo Freshel CC cream SPF 32 PA++

feb-11-2017-fr-5

Base

Tự tớ cũng thắc mắc sao cái bạn này để ở lớp base rồi còn cho vào đây làm gì. Cơ mà thật sự thì bạn này quá hoàn hảo để làm chỉnh sửa màu vùng da dưới mắt. Vì sao? Vì bạn này màu hồng cam nên che quầng thâm cực đỉnh Review sâu sắc bạn ấy thì ở đây rồi, nếu quan tâm các bạn vào đọc nhé.

I did wonder myself why a base product can be put in this category as well. To be honest this guy is perfect for correcting the under eye bags. Why? Because it has a salmon pink which is perfect for fixing dark circles.  For a more thoroughly review, please check my previous post here.

feb-11-2017-fr-8

Closer Swatch

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s